2012-09-20 13:05:11• hírek • x

A daganat mint törölhető program

Már városunkban is igényelhető az Immunotic kezelés, melynek segít a gyógylásban és megerősíti az immunrendszert.

Tóth Évát érte az a megtiszteltetés, hogy, akik az alternatív gyógyászati módot szeretnék alkalmazni, biztosítsa számukra az Immunotic készülékkel történő kezeléseket. A készülékek megalkotója Szloboda Balázs, aki a családját érintő betegség miatt kezdett el foglalkozni az emberi szervezettel, a sejtek működésével.

Az Immunotic fehér készülék, az alapgép frekvencia alapján működik, feltölti energiával tölti fel a sejteket, ott ahol energiahiány van, ahol pedig plusz energia van, a daganatok esetében, elveszi az energiát. A készülékeknek egy különleges tulajdonsága van, a sejtek "betegség" memóriáját törli, és így a szervezet újra az egészség információhoz kezd alkalmazkodni.



Az Immunotic készülékekkel való kezelések jó hatással vannak a szív- és érrendszeri problémákra, cukorbetegségre, vérnyomásra, migrénre, depresszióra, daganatos betegségekre, sclerozis multiplexre, a vírusos és kórnikus fertőzésekre, nyirokrendszeri megbetegedésekre, potenciálzavarokra, reumatikus problémákra.

Az Immunotic Remove a  piros  keszulek  az  idegpalyak  regeneralasat  segiti! Benullas  eseteben , jotekony  hatassal  van!



Betegsége legyőzésében segít az Immunotic! Jöjjön el, és győződjön meg róla! Egészségesen élni jó!

Immunotic kezelés Szatmárnémetiben a Stefan cel Mare utca 22. Szám alatti Immunotic Centerben, bejárat a Marsilia utcáról. Jelentkezni lehet a 0752-971-544-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: