2011-03-29 12:31:34• hírek • Szatmár.ro

Izomlazító krém szex előtt és után

Izomgörcsöt, izomrángást szinte mindenki megtapasztalt már legalább egyszer az életben. Kellemetlen, fájdalommal járó érzés.

A fájdalmon kívül akár kínos perceket is okozhat, leginkább akkor, ha nem a megfelelő időpontban ér utol. Az izmok rendeltetésszerű működését az idegrendszer irányítja, enélkül nem képes működni. A lábikragörcs sokaknál alvás közben lép fel, de a kellemetlen incidens akár szex közben is bekövetkezhet. Szexuális pozitúrától függően becsípődhet a deréktájék, megrándulhat a nyakizom stb. ami pillanatok alatt szétrombolja a szexuális idill hangulatát.

Az izomgörcs megjelenése azt jelzi, hogy gond van szervezetünk ásványianyag-háztartásával, de folyadék-, magnézium-, kalcium- és káliumhiány miatt is bekövetkezhet. A leggyakoribb sérülések a húzódás, az izomgörcs, a lumbágó illetve a különböző idegbecsípődések. Az izomláz szintén gyakori jelenségnek számít, leginkább azoknál, akik nem sportolnak rendszeresen vagy új szexuális pozíciókat próbálnak ki. Elég egy óvatlan pillanat, és a félresikerült kaland következtében a sürgősségi osztályon végezhetjük. Az izom lazítása végett, de egyben kellemes előjáték is lehet, ha szex előtt némiképp fellazítjuk partnerünk izmait pl. kámfort, mentolt és/vagy kapszaicint tartalmazó izomlazító krémmel. Aztán jöhet a laza hancúrozás!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: