2005-08-25 15:29:48• hírek • Szatmár.ro

A csodás dekoltázsért

222508050011.jpgMegmutatjuk, hogyan hozhatja rövid idő alatt ismét formába nőiessége zálogát!

Huszonöt éves korig minden nő többé-kevésbé elégedett a melleivel, azokat magától értetődően szépnek, feszesnek, formásnak tartja. Később, maximum az első terhesség bekövetkeztével egyre kritikusabban szemlélik saját és mások kebleit is. Most megmutatjuk, hogyan hozhatja rövid idő alatt ismét formába nőiessége zálogát!

Vegyük szemügyre a mell valós felépítését egy kicsit közelebbről: nincs szalag, mely tartaná és nincs izom, mely formálná kebleinket. A mell szöveteit tulajdonképpen egy bőrzacskó veszi körül, mely megtartja és kerek formát kölcsönöz neki. Az izmok a szövetek alatt helyezkednek el, alátámasztva azt. A szép mellekért valójában három tényező felel: rugalmas és feszes bőr, kemény kötőszövet és erős mellizomzat. Ha az alábbi tippeket rendszeresen végzi, gyorsan és hatékonyan formálhatja újjá kebleit!

A hideg-meleg váltózuhany serkenti a vérkeringést és erős kötőszövetet eredményez. A reggeli tusolás alkalmával mindkét mellünket körkörös mozdulatokkal hideg vízzel öblítsük le mintegy fél-fél percig. Szintén jéghideg és hatékony módszer, ha jégkockával dörzsöljük, masszírozzuk a mell felszínét. Ellenben a forró fürdőről inkább mondjuk le: a magas vízhőmérséklet nyújtja, tágítja a bőrt, mely ezáltal kevésbé lesz rugalmas. Emellett figyeljünk a táplálkozásunkra, igyekezzünk elkerülni a súlygyarapodást. Ne kezdjünk radikális fogyókúrába, mert a kötőszövetek hamar veszítenek feszességükből, és könnyen megrepedezhetnek, szemmel is sajnos jól látható csíkokat hagyva maga után. Hordjunk kényelmes melltartót, főként testedzésnél, sportolásnál. A melleket minden esetben alá kell támasztani, figyelve, hogy viselés közben a pántok ne vágjanak és ne szorítsanak, kényelmesen helyet hagyva a kebel természetes fekvésének.

Soha ne feledkezzünk meg a rendszeres bőrápolásról e területen sem, sőt kiváltképp itt figyeljünk a megfelelő hidratálásra. Ugyanis a mellett tartó bőr szegényebb zsírszövetekben, ezáltal könnyebben és gyorsabban kiszárad. Napozás, tusolás vagy fürdőzés után pótoljuk az elvesztett nedvességet, tápláljuk bőrünket ásványi anyagokban gazdag krémekkel. A legkiválóbb szolgálatot és eredményt a boltok polcain is megtalálható, speciálisan a dekoltázs érzékeny bőrére kifejlesztett készítményektől várhatunk. Hatásuk természetesen rendszeres használatukban rejlik. A dekoltázst a kiszáradáson túl a káros napsugarak ellen is védenünk kell: az UVB sugarak a bőr idő előtti öregedését, a kötőszövetek rugalmasságának elvesztését okozhatják. A vitaminokban gazdag táplálkozás a legoptimálisabb befektetés! Bőrünk feszességének megőrzéséért együnk minél több citrusfélét, sárgarépát, sárga és zöld gyümölcsöket, zöldségeket. Fogyasszunk bátran növényi olajokat. A bennük található antioxidánsok meggátolják a szabad gyökök szervezetünkre káros kihatását.

Alapvető szabály, hogy tegyünk izmaink feszességét! Ha karbantartjuk mell-, és hátizmainkat sokáig megőrizhetjük lányos sziluettünket, kemény és formás kebleinket. A mell alatt elhelyezkedő izmok edzése azért fontos, mert ez az izomszövet tartja a kebleket. A megfelelő hát és törzsizmok kidolgozása pedig egyenes tartást eredményez. Végezzük heti rendszerességgel tréningeket e két nagy izomcsoport fejlesztéséhez!

A fenti tippek betartásával nem kell félnünk az idő múlásától, és az ereszkedő mell látványától. A szép dekoltázs kis odafigyeléssel csodássá válik, évekig élvezhetjük fitt  és fiatalos külsőnket!

Életforma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: