2018-03-10 06:39:32• hírek • Blikk.hu

A csillagokat is lehozná az égről: mindent megadna kislányának Caramel

Mint ismert, a népszerű zenész roppant szegény körülmények között nőtt fel, így a nagy utazások vagy éppen a nyelvtanulás lehetősége nem adatott meg számára.

Ám azóta sok év eltelt, Caramel sikeres előadó és dalszerző lett, így a három és fél éves Szofinak már nem kell nélkülöznie.


"Csodálatos érzés látni, ahogy a kislányom felfedezi a világot. Ha lehet ezt mondani, szerencsés emberként tekintek Szofira, hiszen én pél­dául 22 évesen jutottam el a Balatonhoz, a tengert pedig harmincasként láttam először. Ő viszont már az anyukája pocakjában járt az olasz tengerparton, ahova a születése után is visszamentünk. Ez nemcsak neki, de nekem is hatalmas élmény. Mindent megadhatok neki, amiben nekem nem volt részem" – mesélte a Blikknek szinte könnyekig hatódva Caramel.


"Azt gondolom, mindenki megérdemelné, hogy elvihesse a családját nyaralni, mert ezek megismételhetetlen és maradandó élmények a gyerekeknek és a szülőknek is." Caramel büszkén mesélte, Szofi már az első repülőútja során nagyon bátran viselkedett, de már más tanújelét is adta, hogy kemény fából faragták a kislányt.


A cikk folytatása a Blikk.hu oldalán olvasható az alábbi linkre kattintva. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: