2016-12-18 09:00:02• hírek • Szatmár.ro

A cserkészek is tartottak ünnepvárót

Festéktől és mosolyoktól kiszínezett arcok, saját kezűleg készített ajtókopogtatók, pirosmasnis házicsoki, és szívhez szóló, barátságos hangvételű levelek a szegedi cserkészcsapat tagjainak. Igen, mi így ünnepeltük a Mikulás eljövetelét. Görbe Helga, a 44. számú Dsida Jenő cserkészcsapat tagjának beszámolója.

A gyerekek izgatottan érkeztek meg szombaton, ugyanis tudták, hogy "valami történni fog." Rövid megbeszélést követően elkezdődött a programsorozat. Míg egyesek kopogtatókat készítettek, vagy éppen a ragasztópisztoly használatát gyakorolták, addig a másik teremben festés zajlott: az egyszerű, szürke kövek pár ecsetmozdulat hatására dekoratív tárgyakká változtak át.

A nap fénypontjaként mindenki egy rövid levelet írhatott újdonsült szegedi cserkésztestvérének, amit házicsoki kíséretében eljuttatunk hozzájuk, türelmetlenül várva válaszukat.

Családias hangulattal tudnám jellemezni ezt a csapatrendezvényt, amit bár minden évben megtartunk, mégis tudunk valami újat, különlegeset és személyreszólót belevinni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: