2020-04-16 10:51:54• hírek • Bede Emőke

A csanálosi átkelőnél egyetlen személy sem lépett a megye területére az elmúlt 24 órában

A petei határátkelőhelytől összesen 720 főt kísértek az ország valamelyik karanténközpontjába. Fotó: Szatmár.ro archívum
A petei határátkelőhelytől összesen 720 főt kísértek az ország valamelyik karanténközpontjába. Fotó: Szatmár.ro archívum

A Szatmár Megyei Prefektusi Hivatal tájékoztatása szerint jelen pillanatban (április 16.) 537 személy van intézményes karanténban, további 766 személy pedig lakhelyi elkülönítés alatt áll.

A petei határátkelőnél szerda reggeltől csütörtök reggelig mindösszesen 395 fő, köztük 344 kamionos lépett a megye területére, melyek közül 344-en kamionosként érkeztek. E személyek közül csupán egy személy számára irányozták elő az otthoni karantént. A teherautósofőröket és a két ország között ingázókat a közegészségügyi igazgatóság munkatársai a helyszínen megvizsgálták, de szerencsére egyiküknél sem tapasztaltak a Covid-19-re utaló tüneteket. A csanálosi átkelőnél az elmúlt napon egyetlen hazatérő vagy ingázó sem lépett a megye területére.


A hivatal közleményéből emellett az is kiderül, hogy a hatályos katonai rendeletek érvénybe lépése óta a petei határátkelőhelytől összesen 720 főt kísértek az ország valamelyik karanténközpontjába, a csanálositól pedig 91-et.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: