2009-07-14 14:36:03• hírek • Parajdi Andrea

Szakemberek segítenek

Ingyenes kurzusokat tart a Pszichológiai Szakmai Továbbképző Központ július 13 és augusztus 9 között, ez idő alatt négy héten át különböző témákban nyújtanak segítséget az azt igénylőknek.

Mivel egyre stresszesebb időket élünk, a családi problémák mellett egyre nagyobb fejfájást okoznak a munkahelyi gondok és a pénzügyeink alakulása is. Az akadályok legyőzéséhez - még ha nem is valljuk be magunknak - olykor szakember segítségre szorulunk.

Szabad út a fejlődéshez címmel indította el a Pszichológiai Szakmai Továbbképző Központ négy hetes kampányát, amely azt a célt szolgálja, hogy tanácsai révén segítsen a karrier fejlesztésében, a családi összhang kialakításában, és önmagunk megismerésében. A képzéseken térítésmentesen lehet részt venni.

Július 13 és 19 között önismereti hetet tartanak, ennek a témakörnek járják körbe a főbb pontjait. Július 20 és 26 között zajlik a siker hete, amely a személyi fejlődés ütemes kialakítására irányul. Július 27 és augusztus 2 között, azokat az érdeklődőket várják, akik a családi konfliktusok elkerülésére, és a minél békésebb együttélésre keresnek megoldásokat. A képzésen szülőknek, vagy a jövő generáció szülőinek is érdemes részt venni. Augusztus 3 és 9 között pedig a karrier kérdésköre kerül előtérbe, azoknak nyújtanak eligazítást, akik helyi vállalatok beosztottjai, vagy pedig jelenleg akarnak elhelyezkedni a munkaerőpiacon.

A programokról részletes tájékoztatást Szatmárnémetiben, a Hám János utca 9 szám alatt lehet kérni, ahol a beiratkozókat is fogadják, hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között.


Ingyenes kurzusokat tart a Pszichológiai Szakmai Továbbképző Központ.
Ingyenes kurzusokat tart a Pszichológiai Szakmai Továbbképző Központ.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: