2009-07-27 17:32:18• hírek • Szatmár.ro

A családosokat várják

A szatmárnémeti Pszichológiai és Pszichoterápiai Szakmai Továbbképző Központ július 13. és augusztus 9. között ingyenes tanácsadásokat és tréningeket tart az érdeklődőknek.

A négy héten át tartó és lassan a végéhez közeledő „Szabad az út a fejlődéshez" című akció keretében a szervezők a lelki egyensúly fontosságára igyekeznek felhívni a szatmáriak figyelmét. Persa Alina pszichológus-tréner a Szatmár.ro-nak elmondta, nem „tolongtak" az érdeklődők a különböző önismereti, fejlődési, tanácsadási workshoppokon. Szerinte, a szatmáriak még nem eléggé nyitottak az ilyen jellegű foglalkozások irányába, viszont lehetséges, hogy a nyugati társadalmakhoz hasonlóan, felismerik ezen tanácsadások fontosságát, hasznát.

A múlt héten önismereti workshoppot tartottak. Összesen tizenöten vettek részt, holott egy csoport maximális létszáma huszonöt személy. Kedden délután 17 órától szülők számára tartanak foglalkozást. A pszichológus elmondása szerint, ezeknek a workshopponknak nincs célcsoportjuk, így minden érdeklődőt szeretettel várnak, azokat is akik még csak gondolkodnak a családalapításon.

A díjmentes kurzusokat a központ székhelyén, a Hám János utca 9. szám alatt tartják.

Végül pedig, augusztus 3. és 9. között azoknak nyújtanak eligazítást, akik helyi vállalatok beosztottjai, vagy pedig most szeretnének elhelyezkedni a munkaerőpiacon.


A díjmentes kurzusokat a központ székhelyén, a Hám János utca 9. szám alatt tartják

A díjmentes kurzusokat a központ székhelyén, a Hám János utca 9. szám alatt tartják


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: