2010-09-20 09:34:38• hírek • Blikk

A csábító Liptai

A TV2 reggeli műsorának munkatársainál a műsorvezető legújabb húzásával betelt a pohár, állítólag elegük van a vörös démonból.

Az ugyanis, hogy egy olyan férfit szemelt ki, akinek a felesége babát vár, még a legszabadelvűbb kollégánál is kiverte a biztosítékot, míg B. Pétert inkább sajnálják, hogy nem tudott ellenállni a vörös démonnak.

- Így is kivételeznek Claudiá­val! Azt csinál, amit akar. Ha valaki figyelmesen nézi a Mokkát, észreveheti, hogy a műsor első felében szinte alig van képernyőn, politikai és közéleti beszélgetéseket ugyanis nem hajlandó vezetni. Emellett elsőként választ a beosztásból, ő dönti el, mikor dolgozik. Mindent megengednek neki, hiszen ő a TV2 legnagyobb sztárja. De ez már mindennek a teteje! Lecsapni egy olyan pasira, akinek terhes a felesége, egyszerűen gusztustalan - jelentette ki a Blikknek Claudia egyik közvetlen munkatársa. És ez csak rosszabbá válhat, hiszen a botrány kirobbanásakor a műsorvezető és a főnöke éppen a szabad hetüket töltötték, ma reggeltől azonban újra együtt dolgoznak azután, hogy kiderült futó kalandjuk.

- Nem lesz egyszerű nekik, hiszen minden erkölcsi határon túllép, amit tettek - magyarázta a kolléga, aki a többiekkel együtt megdöbbenve olvasta a botrány részleteit.

De persze nem csak ők, B. Péter családja is kiborult; terhes felesége, aki hosszú évekig Sváby András asszisztenseként dolgozott, például egy nappal a hot! magazin megjelenése előtt - amely elsőként számolt be az ügyről - tudta meg, hogy mi történt, férje akkor vallotta be neki. Akkor már sem ő, sem Claudia nem tudta megakadályozni a balhé kirobbanását, így el kellett mondania Vikinek az igazat. Most rajta áll vagy bukik, hogy megbocsát-e­, előbbre helyezi-e a családja érdekeit a sajátjáénál.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Claudiából elegük van saját kollégáinak is
Claudiából elegük van saját kollégáinak is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: