2015-03-07 17:18:54• hírek • Szatmár.ro

Egy góllal nyert az Olimpia a Resicabánya ellen

Bejött Csík Tibor vezetőedző megérzése, a szatmáriaknak összejött a győzelem a szombati, hazai meccsen.

Az Olimpia vezetőedzője még pénteken nyilatkozott a Szatmár.ro-nak, mondván: úgy érzi, nyerni fog a csapat, hiszen bár az ellenfél a tabellán sokkal jobb helyen áll, a két csapat között távolról sem akkora a különbség.

Szép, napsütéses időben, szép számú érdeklődő előtt játszották le a szombati mérkőzést, ám az összecsapás színvonala hagyott némi kívánnivalót maga után... A harmatgyenge első félidőben csak két fontosabb mozzanat történt és mindkettő Bujor nevéhez fűződik. A 13. percben és a 15. percben is megpróbálta bevenni a resicaiak kapuját, ám gól nem lett a próbálkozásból.

A második félidő egy picit izgalmasabb volt. A 47. percben a félidő elején beállt Salageanu veszélyeztette a resicai kaput szabadrúgásból, majd a 64. percben szintén Salageanu rúgott szögletet, Rus pedig a kapu fölé fejelte a labdát. A 71. percben Faur veszélyeztetett, de a gól csak nem jött össze... Egészen a 80. percig, amikor Rus cselezgetett, majd az éppen egy perccel azelőtt becserélt Salageahoz passzolta a labdát, aki be is vette a resicai Zimmermann kapuját.

A 90 percben Tataru és Muresan összefejelt, emiatt mindketten orvosi ellátásra szorultak. A 94. percben a vendégek még megpróbáltak kiegyenlíteni, de csak egy oldalhálót sikerült összehozniuk.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: