2017-11-22 14:27:46• hírek • Szatmár.ro

A cél, hogy egyre kevesebben parkoljanak tilosban

Az utóbbi években kialakult parkolási káoszt akarja megszüntetni Szatmárnémeti központjában az önkormányzat vezetősége, ezért nemcsak az ingyen jegyek „osztogatásának” akar véget vetni Kereskényi Gábor polgármester, hanem azt is szeretné elérni, hogy egyre kevesebben parkoljanak tilosban.

A városvezető konkrét lépéseket is tett ennek érdekében, november 22-én az Iveco romániai forgalmazójával írta alá azt a szerződést, amellyel egy 400 ezer lej értékű, speciális, a tilosban parkoló autók elszállítására alkalmas gépjárművet vásárolt az önkormányzat. A forgalmazónak 12 hét áll rendelkezésére, hogy az önkormányzat rendelkezésére bocsájtsa a járművet, és a szerződés értelmében nekik kell kiképezniük az erre alkalmazott személyzetet is.
 

A tilosban parkolót autóit a Transurban udvarán erre kijelölt helyre szállítják majd, a tilosban való eltávolítás 300, a transzport pedig 200 lejébe kerül majd a vétkeseknek, akiknek napi 50 lej tárolási díjat is fizetniük kell. A gépjármű napi három műszakban funkcionál majd, így 18 személyt alkalmaznak majd ennek a használatára.
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: