2011-05-06 14:45:53• hírek • Balog Anita

A cégek sikeres működtetéséről

Csütörtökön nyílt meg és szombaton zárul a Szatmárnémeti Grand Mallban a Német-Román Gazdasági Egyesület és a Kisiparosok Kamarája által szervezett "Szatmáron készült" nevet viselő kiállítás, melynek keretében pénteken szimpóziumot tartottak.

A szervezők már valószínűleg úgy gondolják, hogy elérték céljukat, hiszen a kiállító cégeknek a rendezvényen sikerült megmutatni magukat a lakosoknak és a többi cégnek egyaránt. Már az első napon születtek újabb üzleti kapcsolatok, így egyértelműen kijelenthetjük: gazdaságélénkítő hatása van a rendezvénynek. Ugyanez volt a célja annak a szemináriumnak is, amelyet pénteken a Vasile Goldis Egyetemen tartottak cégvezetőknek. A cél az volt, hogy a résztvevők megismerkedhessenek egy jól működő cég alapjaival.

Márkus Tibor, a Német-Román Gazdasági Egyesület alelnöke bevezetőjében felvázolta ezeket az alapvető hozzávalókat. Elsősorban egy jól működő, sikeres cégben rendszernek kell lennie, az átláthatóság különösen a vezetők számára nagyon fontos pont. A sorban a marketing következik: a cég minden lehetőséget meg kell ragadjon azért, hogy hatékony, a XXI. század lehetőségeit kihasználó marketinggel dolgozva tegye sikeresebbé munkáját. Kiemelkedő fontosságú a humán erőforrás, hiszen a képzett, jól felkészült és megbízható munkaerő elengedhetetlen a sikeres működéshez, ahogy elengedhetetlenek a gazdasági erőforrások, amelyek jó kihasználása a fentebb említettekkel együtt sikeressé teheti a céget.

A bevezetőt követően a meghívott előadók tartottak érdekfeszítő előadásokat marketing, menedzsment, cégvezetés és egyéb olyan témakörökben, amelyek a tapasztalattal rendelkező üzletemberek számára is mondtak újat, hasznosat.


Gazdasági szimpóziumot tartottak
Gazdasági szimpóziumot tartottak


Márkus Tibor kezdte a bevezetést a sikeres cég létrehozásába
Márkus Tibor kezdte a bevezetést a sikeres cég létrehozásába


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: