2013-01-21 14:17:04• hírek • Kocsis Zoltán

A cappella koncert volt a Székesegyházban

Nem mindennapi eseménnyel zárult vasárnap a Magyar Kultúra Hetének második napja Szatmárnémetiben: a Székesegyházban Szvorák Katalin adott csodás a cappella koncertet Orbán Johanna, Paár Júlia és Tímár Sára közreműködésével.

A szlovákiai Losoncon született művésznő csodálatos hangjával és közvetlen előadási stílusával már többeket elkápráztatott pályafutása során. Három kontinens 33 országában lépett már fel, 27 lemezt adott ki, tehetségét és pályáját Liszt Ferenc, Bartók Béla, Kodály Zoltán valamint Alternatív Kossuth-díjjal jutalmazták.

Az 55 éves művésznő és három társa vasárnap este is lenyűgözte a szép számú közönségét a 19.00 órától kezdődött koncerten.

A Magyar Kultúra Hete, melyet évről évre a Himnusz megírásának és Ady Endre halálának évfordulója között szervez meg Szatmárnémetiben az Ady Endre társaság, január 19-én, szombaton kezdődött és január 27-ig, vasárnapig tart.

A rendezvénysorozat számtalan változatos és színvonalas műsorral várja az érdeklőket. A teljes programot itt tekintheted meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: