2009-06-17 19:20:01• hírek • Szatmar.ro

A bronzért vív a Sportklub

A harmadik helyről folytatja a küzdelmet Sportklub a Szuperligában.

A Román Kupa küzdelmei után egy másik sorozatban is folytatták a versenyt a Szatmárnémeti Sportklub női pátbajtőrözői. Ezúttal a Szuperliga II. fordulójának küzdelmeire került sor, szintén Szatmárnémetiben.

A Simona Deac, Amalia Tataran, Májer Csilla, Veres Gréta alkotta hazai csapat két összecsapást megnyert, egyet elveszített, így a harmadik helyen zárta az etapot. A szatmáriak előbb leiskolázták a Konstancai Farult (45-7), majd vereséget szenvedtek a Craiovai U-tól (36-45), végül legyőzték a Bukaresti ANEFS csapatát.

A sorozat harmadik fordulójában a hét csapatot két csoportba osztják majd, az elsők játszanak az aranyért, a másodikok a bronzért. A szatmáriak a Craiovai U-val, a Craiovai LPS-el és a Farullal kerültek egy csoportba, a másik kvartettbe a Steaua, a Craiovai CSM és az ANEFS került.

„Az erőviszonyok alapján mi a harmadik helyért küzdünk majd az ANEFS vagy a Craiovai CSM ellen" - jegyezte meg Csiszár Ferenc edző.

A Sportklub sportolóira jövő héten a Román Kupa és a Szuperliga küzdelmei várnak Konstancán, ám ezúttal a férfiak lépnek a pástra.

Ezen kívül Simona Deac és Adrian Pop részt vesz majd a június 30. és július 12. között Belgrádban megrendezésre kerülő Universiádén.

A szerb fővárosban még egy sportoló képviseli majd városunkat, Nagy Attila 400 gáton indul.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: