2014-02-25 09:05:05• hírek • Blikk.hu

A botlábú Jáksó László zsűrizi a táncosokat

Mennyire lehet komolyan venni egy olyan táncversenyt, ahol Jáksó László zsűritag lesz? Márpedig a hamarosan induló Szombat esti láz négy ítésze között helyet kapott a Heti hetes műsorvezetője is.

Való igaz, dumában verhetetlen Jáksó, azonban ebben a szerepkörben nem árt, ha a zsűrizőnek van némi köze a tánchoz, márpedig saját bevallása szerint életében egyszer keringőzött - azt is 18 éve -, ezenkívül a mozgása olyan, mint egy zsák babnak.

- Tavaly már megkerestek, hogy szerepeljek táncosként a műsorban, de egy pár évvel ezelőtti balesetem és az azt követő sorozatos műtétek miatt a mai napig sántítok. Nem szerettem volna sajnálkozás tárgya lenni a táncparketten, hogy a közönség azért drukkoljon, hogy szegény Jáksó ki ne törje még jobban a nyakát, ezért nem vállaltam a szereplést - kezdte a műsorvezető, akinek szó szerint összecsavarozták az orvosok a lábát, hogy újra járni tudjon.

- A baleset úgy történt, hogy át akartam sétálni a rádióból a közeli bevásárlóközpontba, és a földszinten, ahol el kellett volna fordulnom, megcsúsztam, és elestem. Nem lett volna nagyobb gond, ha nem hajlik magam alá a lábam, így viszont egy sokszoros és spirális törést szenvedtem. Az orvos konkrétan  megmondta, hogy homokot csináltam a külső bokacsontomból.

Platinacsavarokkal van tele térdtől lefelé a jobb lábam; nem is hagytam, hogy miután begyógyult, újra megműtsék az orvosok, és kivegyék a platinát. Egyrészt nem szerettem volna egy következő fájdalmas műtétet, másrészt pedig olyan jól összeforrtak a csavarok a lábammal, hogy nem láttam értelmét, még az orvosok győzködésére sem, hogy ezt bolygassuk.

Jáksó egyébként felkészült arra, hogy sokan fogják őt támadni, amiért nem ért a táncművészethez, mégis bírálónak szegődött a Szombat esti lázba.

Olvassa tovább a Blikk.hu portálon!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: