2009-07-15 20:46:52• hírek • Balogh Anita

A bolt kirakatában landolt a száguldó BMW

Elvesztette az uralmát a nagy sebességgel haladó autója fölött egy 18 éves sofőr, ezért gépjárműve előbb egy reklámpannónak csapódott, majd a járdára hajtott, letarolta a zöldövezetet és végül két bolt kirakatát is tönkre tette. Komoly sérültek csodával határos módon nincsenek.

A baleset 20 óra után néhány perccel következett be a Lucian Blaga sugárúton, amikor az autós a Carpati lakótelepek irányából a híd felé hajtott, ám elvesztette uralmát a nagy sebességgel közlekedő, külföldi rendszámú BMW felett, mely letarolt mindent, ami az útjába került. Az autó több mint 70 méteren keresztül száguldott elszabadultan - mondják a helyszínen tartózkodók - s az út javarészét a járdán tette meg.

Kész csoda, hogy senki sem tartózkodott abban a pillanatban az útszakaszon, így személyi sérülés nem történt. Csoda, de az összetört BMW-ben ülők sem sérültek meg komolyabban, bár a 18 éves autóvezetőt és három vele egykorú utasát azonnal a kórházba szállították. A helyszínelő rendőröktől megtudtuk: a fiatalt megfúvatták, de a szonda nem jelezte ki, hogy alkoholt fogyasztott volna. Szerencse az is, hogy a boltok - melyek  közül az egyiknek a kirakata rongálódott meg, a másiknak pedig a kirakatába hajtott az illető - zárva voltak, így sem elárusítók, sem pedig vásárlók nem sérültek meg.


Boltok kirakatait is tönkretette a száguldó autó
Boltok kirakatait is tönkretette a száguldó autó

Képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: