2014-08-06 12:16:06• hírek • Szatmár.ro

A belső erő

A fizikában az erő bármi olyan dolog, ami egy tömeggel rendelkező testet gyorsulásra késztet".

Jobbik esetben tudatában vagyunk annak, hogy külsőleg vagyis fizikailag milyen erők hatnak ránk, de a belső erőről és erőforrásról az esetek többségében teljesen megfeledkezünk. Fizikai testünk karbantartásán kívül, gyúrjunk belső értékeink fejlesztésére is.

Mindannyian érezzük, hogy lelkünkben van valami hajtóerő, ami szükség esetén mindig előtör belőlünk. A belső erő olyan láthatatlan, megmagyarázhatatlan és kiapadhatatlan forrás, ami tulajdonképpen motivációt, akaratot, képességet, adottságot, plusz elszántságot jelent, hogy álmainkat, terveinket véghezvigyük és megvalósítsuk.

Ezt a erőforrást mindannyian megtapasztaljuk, amikor próbatétel előtt állunk, pl. egy vizsga előtt, egy nehéz élethelyzet közben döbbenünk rá arra, hogy milyen óriási belső erővel rendelkezünk. Egy fájdalmas időszak után még inkább szükségünk van erre a tartalékra, hogy a próbatételeket túléljük és életünket tovább éljük.

Természetesen olyan is akad, aki ezt a láthatatlan erőt nem érzékeli, de némi gyakorlattal elő lehet csalogatni, és szükség esetén újra és újra merítkezni lehet belőle.

Ne feledjük, ez a belső erő mindenkinek megadatott, szükség esetén bármikor előhívhatjuk magunkból, csak némi időt kell szánnunk arra, hogy önmagunkkal foglalkozzunk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: