2019-01-23 13:50:26• hírek • Szatmár.ro

A batiktechnika és textilfestés alapjai kezdőknek

"Egy pamut anyagon próbálhatjátok ki a batiktechnika alapjait viaszolással és textilfestéssel" - mesél a kurzusról az oktató, Makoldi Gizó.

Így folytatja: "A március 2-3-i hétvége alatt megfestjük az anyagot, amit majd fixálás után tudtok hazavinni. A műhelymunkához előképzettség nem szükséges. Hozd magaddal érdeklődésed, alkotókedvedet és kényelmes ruhát, ami nem tragédia, ha festékes lesz!"

 

A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges, melyet Szejke Juditnál, a Borókagyökér Egyesület vezetőjénél tehet meg a következő telefonszámon: 0729677930. A résztvevőknek csak az alapanyag költségeit állják.

 

A mesterről többet:
https://www.facebook.com/egyhely.kurzusok/
https://artportal.hu/lexikon-muvesz/turine-makoldi-gizella-6707/

 

Egy Hely kurzusok:
Egy hely:· alkotás, mese, coaching. Kurzusok, táborok, műhelymunkák.
Az Egy hely azzal a szándékkal született meg 2017-ben, hogy kapcsolódási pont legyen. Olyan hely, ahol az egyéni álmaink, útkereséseink, tudásunk összeadódik, és ebből a kapcsolódásból születik meg "egy új minőség" - már nem „TE” és „ÉN”, még csak nem is egyszerűen „MI”. Valami, ami több ennél. Tanulás, fejlődés, teremtés. Együtt, és egymás mellett. Hol magunkban, hol közösen. Ahogy éppen jó. Saját ütemünkben, támogató közegben.

 

A rendezvényt az Emberi Erőforrás Minisztériuma a Csoóri Sándor Alap támogatja. A szervezők köszönetét tolmácsoljuk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: