2007-10-25 00:33:33• hírek • Szatmár.ro

A balhés rapper verekedésből szerzett barátot

np_diddy1Eddig mindenből sikert kovácsolt Diddy, amihez nyúlt, a minap például verekedéssel szerzett barátot.
A hip-hop fenegyerekei általában elég balhésak, hiszen többségük az utcai bandákban nevelkedett. Szinte mindegyik rappernek van kisebb-nagyobb kihágása. Ám még az olyan nyugodt úriembernek tűnők, mint Diddy is képtelenek uralkodni a heves természetükön. Múlt héten az egyik bárban került kisebb verekedésbe, miután egy túlságosan bemulatott férfi beszólt neki. Puffy kissé túlfejlett egója nem engedte, hogy őt bárki csak úgy sértegesse, ezért lekevert neki két rocky-s egyenest. Az esetnek persze feljelentés lett a vége.

Ám úgy tűnik ellenségekből lesznek a legjobb barátok, hisz néhány napja egy menő klubban látták csevegni a két mérges kiskakast. A szemtanúk szerint nagy volt az összhang köztük. Mr. Combs biztos tudott olyat ajánlani Steven Acevedo-nak, amitől ő más aspektusba helyezte a történteket. Nos, pár VIP sztár-buliért jó páran ölni is tudnának.

A sértett memóriája máris tisztulóban van, most már úgy emlékszik, hogy csak véletlenül szaladt neki a producer öklének. Diddy ügyvédje is bizakodik, hogy ejtik majd a testi sértés vádját ügyfele ellen. Akinek nem ez lett volna az első balhés ügye. Anno Jennifer Lopez is azért hagyta ott, mert belekevertek egy lövöldözésbe bulizás közben. Amikor pedig mentorát, Notorious B.I.G.-et kivégezte egy rivális banda, egy kisebb raktárnyi fegyvert gyűjtött magához, hogy vele ez ne fordulhasson elő.
 
ma.hu 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: