2008-11-07 16:31:34• hírek • Szatmár.ro

A bajnokság favoritja látogat Szatmárra

Az első igazi nagy csapatot láthatja a szatmári közönség szombaton 12 órától, mikor a Szatmárnémeti VSK élvonalbeli női kosárlabda együttese, a bajnoki cím legfőbb esélyesét a Tîrgoviştei BC MCM gárdáját látja vendégül.

A pontvadászatot jelenleg százszázalékos teljesítménnyel vezető ellenfél a keret és a költségvetés tekintetében is legerősebbnek számít az országban, a hét légiós (két amerikai, egy moldáv, egy fehérorosz, egy szerb és két magyarországi kosaras) mellett három román válogatott (Brosovszky Mónika, Larisa Toma, Elena Dincă) is tagja a csapatnak.

A csapat költségvetése pedig mintegy 500 ezer euró körül mozog. A két gárda amúgy már játszott egymással, a Román Kupa első fordulójában Nagyszebenben a Tîrgovişte 70:54-re nyert a szatmáriak ellen. „Most is szeretnénk megszorítani őket, a lányokat nagyon fűti a bizonyítási vágy" - jegyezte meg Éles Péter menedzser.

A 6. forduló műsora: Szatmárnémeti VSK-Târgoviştei BC MCM, Aradi BC ICIM-Bukaresti Rapid CFR Marfă, Sportul Studenţesc-Iaşi-i CS Naţional, Gyulafehérvári CSU LPS-Govorai CET, Sepsiszentgyörgy LMK Sepsi BC-Bukaresti Olimpia, Alexandriai BC Teleorman-Craiovai CSM, Kolozsvári U Trustul CRE-Nagyváradi CSM.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: