2016-07-20 15:45:27• hírek • Kocsis Zoltán

A bajnoki kezdés elhalasztását kéri az Olimpia (is)

Kedd délután először ült össze az Olimpia labdarúgócsapatának új összetételű igazgatótanácsa, amelynek tagjai Catrinel Rat, Ciprian Bretan, Magyar Lorand (a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal részéről ), Adrian Stef, Alexandru Horvath, Kovács Máté (a megyei tanács részéről) valamint Szilágyi István (az Olimpia 2008 részéről).

Első napirendi pontként a testület megszavazta elnökét: ennek értelmében Catrinel Rat lett az igazgatótanács elnöke, Alexandru Horváth pedig az alelnök. A grémium elfogadta Karda Attila kinevezését is, ő a technikai igazgatói tisztséget tölti majd be.

Catrinel Rat az Olimpia nevében aláírta azt a petíciót, amelyben több második osztályos klub is a bajnoki szezon július 31-re kiírt rajtjának el héttel való elhalasztását kéri. Az aláírók azt is követelik a Román Ladbarúgó Szövetségtől, hogy azon csapatok, amelyek a pályán erlért eredményeik következtében kiestek a második osztályból, azok adminisztratív döntéssel ne térhessenek oda vissza.

Az Olimpia felnőttcsapata szombaton 12.00 órai kezdettel felkészülési mérkőzést vív Magyarországon a Kisvárda gárdájával. „Szerettük volna mi megrendezni a meccset, de a stadion gyepszőnyege éppen felújítás alatt van és se Mikola, se Nagykároly nem bizonyult életképes alternatívának", árulta el Rat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: