2015-09-11 18:35:27• hírek • Kocsis Zoltán

A bajnoki formáját folytatná az Olimpia

Már csütörtökön elutazott következő meccsének helyszíne felé az Olimpia, amely a második osztály harmadik fordulójában Targovistén lép pályára. Érdekesség, hogy a mérkőzés napján rendezik a déli város napját - a meccs után eldől, melyik csapat tagjai ünnepelhetnek.

Az előzmények alapján akár azt is mondhatnánk, hogy az Olimpia a meccs esélyese, hisz amíg a sárga-kékek az első fordulóban idegenben simán nyertek 5-0-ra Resicabányán, addig a Targoviste odahaza kikapott 1-0-ra a Kolozsvári U-tól. Igen ám, csakhogy a második forduló egyik meglepetését pontosan a Targoviste okozta azzal, hogy 3-2-re nyert a sokak által a feljutásra is esélyesnek tartott Mioveni otthonában.

Nem javítja Csík Tibor fiainak esélyeit az sem, hogy amíg ők a hét közepén egy fárasztó kupameccset játszottak Nagybányán, addig ellenfeleik pihentek. A szerdai meccs kapcsán Csík elismerte, nem sok veszélyt jelentettek az ellenfél kapujára - ami azért is volt kellemetlen meglepetés, mert a bajnokság első két fordulójában ugye hét gólt is lőttek. Igaz, a kupameccsen kimaradt a kezdőből a bajnokságban két gólos Alexandru Bostina.

Csík azt is elmondta, cseppet sem örül annak, hogy Nagybányán nem a rendes játékidőben dőlt el a továbbjutás, hanem hosszabbításra kényszerültek. Ráadásul több játékos sem teljesen egészséges: Romario Rus, Florin Muresan, Rares Takács, Adrian Ciul és az új igazolás, Toni Kanalos is sérüléssel bajlódik.

Mindezek ellenére azonban az Olimpia szeretne pontokkal távozni az Eugen Popescu stadionból és szeretné megőrizni pozícióját a bajnoki tabella élén.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: