2009-03-13 16:25:44• hírek • Szatmár.ro

Győzni akar a VSK Aradon

Egy nehéz, három találkozóból álló sorozat első állomásán lép pályára szombat este a Szatmárnémeti VSK élvonalbeli női kosárlabda együttese, amely a bajnoki címvédő Aradi BC ICIM otthonába látogat.

Ezt követően a szatmáriak szerdán a tavalyi ezüstérmes sepsiszentgyörgyieket fogadják, majd szombaton a jelenleg második helyen álló Alexandria látogat Szatmárra. Ha a VSK mindhárom meccset megnyerné, akkor lenne esélye arra, hogy az ötödik helyen zárja az alapszakaszt, így jobb pozícióból várhatná a rájátszást.

Ebben az esetben valószínűleg a BC ICIM lenne az ellenfél, ezért - amint azt Éles Péter menedzser elmondta - az aradiak már csak azért is nyerni szeretnének szombaton, hogy elkerüljék a VSK-t.

„Az erőviszonyok nagyon kiegyenlítettek, a pillanatnyi forma fog dönteni, az aradiak mellett csak a hazai pálya előnye szólhat, de mi nyerni megyünk. A téli szünetben hiába távoztak légiósok, de a csapat csak papíron gyengült meg. Mindenesetre szoros mérkőzés lesz" - nyilatkozta Éles Péter menedzser, aki a 2001-2002-es idényben az aradi csapat ügyvezetője volt, és hivatalos meccsen most tér vissza először ellenfélként az ICIM-hez. A VSK-nál a héten kisebb bokasérülést szenvedett Graham, de a szintén lábadozó Urséval együtt valószínűleg játszani fog. Az őszi szatmári összecsapáson a VSK 68:58-ra nyert.

A osztály, 23. forduló: Aradi BC ICIM-Szatmárnémeti VSK, Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC-Alexandriai Teleorman, Craiovai CSM-Sportul Studenţesc, Rapid-Gyulafehérvári CSU LPS, Bukaresti Olimpia-Kolozsvári U Trustul CRE, Târgoviştei BC MCM-Nagyváradi CSM, Iaşi-i CS Naţional-Govorai CET.

A kosárlabdázó lányok eddig jól szerepelnek a bajnokságban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: