2009-03-17 15:50:19• hírek • Szatmár.ro

A bajnoki ezüstérmes látogat Szatmárra

Miután szombaton a bajnoki címvédő Aradi BC ICIM otthonában is győzött - és ezzel sorozatban negyedik sikerét aratta - a Szatmárnémeti VSK női élvonalbeli együttese szerda délután 17 órától hasonló bravúrra készül.

A Dan Fleşeriu által irányított együttes az elmúlt bajnokságban az ezüstérmes Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC csapatát fogadja. A találkozó tétje, hogy ha a szatmári lányok nyernek, és utána szombaton is legyőzik a tabellán jelenleg második Alexandriát, akkor a bajnokság alapszakaszából az ötödik vagy akár a negyedik helyen kerülhetnek be a rájátszásba.

„A költségvetés és a játékosállomány alapján a sepsiszentgyörgyiek a favoritok, mi viszont szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat, és ebben nagyon számítunk a közönség támogatására is" - nyilatkozta Éles Péter menedzser. A Sepsi BC-ben három román válogatott kosaras (Vass Ildikó, Ambrus Erzsébet, Nagy Ildikó) mellett két moldáv, egy szerb, egy szenegáli, egy magyar és két amerikai légiós is tagja a keretnek.

Utóbbi kettő Megan Duffy és Sharnee Zoll, az NBA női megfelelőjében a WNBA-ben is játszott. Az őszi idényben Sepsiszentgyörgyön a hazaiak csak 83:73 arányban győztek.

A osztály, 24. forduló: Szatmárnémeti VSK-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC, Alexandriai Teleorman-Iaşi-i CS Naţional, Govorai CET-Târgoviştei BC MCM, Nagyváradi CSM-Bukaresti Olimpia, Kolozsvári U Trustul CRE-Bukaresti Rapid, Sportul Studenţesc-Aradi BC ICIM. A Craiovai CSM áll, mivel soros ellenfele az elmúlt forduló előtt anyagi okok miatt visszalépett a bajnokságból.

Győzelmet várunk a szatmárnémeti kosaras lányoktól

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: