2018-04-18 17:28:18• hírek • Szatmár.ro

A bajnoki címért küzd a VSK női kosárlabdacsapata

A Szatmárnémeti VSK kosárlabdacsapata az elmúlt hetekben harcolta ki a döntőbeli részvételt a román női kosárlabda bajnokságban.
 

Az előző fordulókban két győzelemig tartottak a párharcok, a döntőben viszont három győzelem kell az aranyéremhez. Az ellenfél pedig az a Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC lesz, amely idén a Román Kupa döntőjében már legyőzte a szatmári alakulatot. 
 

Ráadásul az első két mérkőzést idegenben játsszák a szatmári lányok. Április 20-án 19 órától Sepsiszentgyörgyön kezdődik a párharc, a mérkőzést pedig a FRB TV-n, a Román Kosárlabda Szövetség Youtube-csatornáján követhetjük. A második meccs április 21-én lesz, szintén 19 órától és a FRB TV ez alkalommal is közvetíti a videómegosztón a mérkőzést.
 

Április 26-án Szatmárnémetiben lesz a következő meccs, a 18:15-kor kezdődő összecsapást a DigiSport közvetíti. Aztán ha nem dőlt el a párharc, újabb meccs lesz a Both Katalin sportteremben április 27-én. Ha pedig döntetlen lesz az állás, a döntő mérkőzés Sepsiszentgyörgyön lesz április 30-án.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: