2010-05-02 18:40:38• hírek • Szatmár.ro

A bajnok verte meg a VSK-t

A kézilabdabajnokság utolsó előtti fordulójában a Szatmárnémeti VSK csapata a már bajnok Konstancai HCM-et fogadta.

A bajnokok ligájában a nyolcaddöntőig jutott az a konstancai csapat, akik ellen a szatmári fiúk pályára léptek. A vendégek gyorsan meg is mutatták, miért ők a legjobbak az országban: nem is adtak bele apait-anyait, mégis simán győzték le a házigazdákat.

A vasárnap délben lejátszott meccsen az első félidőben a hazaiak még tudták tartani a lépést a bajnokkal, a 10. percben 7:6 arányban vezettek is. A konstanca azonban erősített, ki is alakult a 9-11-nél a két gólos vendég előny, amit a félidő végéig tartottak is, sőt, négy gólra növeltek  a tengerparti város játékosai.

A szünet után sajnos nagyon gyenge kezdést produkált a VSK, az első gólt csak négy és fél perc játék után sikerült összehozniuk, tíz perc alatt pedig csak három gólt dobtak, miközben az ellenfél tíz gólra növelte az előnyt. Ekkor már a szatmáriak érezték, minden elveszett, egyre többször adták el a labdát, az ellenfél pedig sorozatosan kihasználta a helyzeteket. ennek ellenére, a meccs lefújása után a közönség megtapsolta a fiúkat.

Nemzeti Liga, 25. forduló: Szatmárnémeti VSK-Konstancai HCM 29-44 (16-20): A szatmári gólszerzők: Bozsidar Burszacs 9, Cristian Savlovschi 7, Nenad Szavics 4, Nagy István 4, Oláh János 2, Ian Vizsbovszkij 2, Vlad Ardelean 1. Játszott még: Teremi László, Pereverzia Mihály  (kapusok), Silviu Surducan, Varga Antal, Radu Ciornohuz, Florin Mates, Raul Pop.

További eredmények: Suceavai Bucovina-Bákói Stiinţa 28-27 , Kolozsvári U Transilvania-Resicabányai UCM 29-27, Temesvári Poli-Tg. Jiu-i Pandurii 26-27, Székelyudvarhelyi HC-Nagybányai HC Minaur 27-25. A Brassói Rom Cri-Staeaua mérkőzést szerdán rendezik, a Dinamo állt.

Az utolsó forduló (május 9.): Steaua-Szatmárnémeti, Bákó-Brassó, Konstanca-Dinamo, Nagybánya-Temesvár, Tg. Jiu-Kolozsvár, Resicabánya-Suceava. A Székelyudvarhely áll.


Nem sikerült áttörni az ellenfél védelmén
Nem sikerült áttörni az ellenfél védelmén



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: