2019-10-29 09:27:44• hírek • közlemény

A babákat várják a bábszínházba!

november 02

A legkisebbeknek, azaz a 1 és 4 év közötti gyerekeknek kedveskedik a Ciróka című babaszínházi előadásával a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulatának Brighella Bábtagozata november 2-án, szombaton 11 órától, az  Iparosotthon bábszínházi termében.

A bábtagozat régi álma valósult meg néhány évvel ezelőtt, amikor bemutatták a Ciróka című, a legapróbbaknak szánt, első színházi élményt nyújtó előadást. Néhány év szünet után pedig visszakerült a bábtagozat repertoárjába a produkció, az azóta születettek és persze a szülők legnagyobb örömére. 
 

Az előadás építőelemei közismert mondókák valamint játszadozás hangokkal, mozgással és ritmusokkal. Két jó barát közös játéka: bújócska, fogócska, kukucska egy „baba időszámítás" alatt, mely alvástól-alvásig tart. Az előadás időtartama 20 perc, amelyet követően a kicsik 10 percen át saját maguk is felfedezhetik a díszletet, a hangszereket, játszhatnak a színészekkel. Az előadás szereplői Nagy Anikó és Nagy Tamás, hangoló Bandura Tibor, a díszlettervező és rendező Bandura Emese, a díszletfestő pedig Baráth Csaba Attila.
 

A bérletszünetben játszott előadásra belépők válthatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában hétköznaponként 10 és 17 óra között, a Biletmaster online jegyértékesítő rendszerben illetve az előadás előtt egy órával a helyszínen.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: