2008-07-04 11:57:39• hírek • Szatmar.ro

Műsor helyett baba érkezik

 Jakupcsek Gabriella a népszerű műsorvezetőnő újra anyai örömök elé néz.

Ezúttal nem új produkcióval, hanem új babával "jelentkezik" a műsorvezető - Jakupcsek Gabriella negyvenöt évesen ugyanis újra anyai örömök elé néz.

 

Harmadszor is anya lesz Jakupcsek Gabriella. Régi vágya válik valóra a Mokka műsorvezetőjének, hiszen a párjával hosszú ideje terveznek közös gyermeket. A sztárnak van már két fia, mindkettőnek Máté Gábor színművész, Gabriella előző férje az édesapja - adta hírül a Blikk.

 Újabb műsorötlet helyett tehát most inkább a kis jövevényre koncentrál majd a Mokka népszerű háziasszonya. Jakupcsek Gabriella legutóbbi műsora, az Igazság ára nagy port kavart - el is marasztalta az Országos Rádió és Televízió Testület.

A közlemény szerint az Igazság ára megsértette a magánszféra sérthetetlenségét, az információs önrendelkezés és az emberi méltóság feltétlen tiszteletének alkotmányos követelményeit, ezáltal pedig a médiatörvényt. A kezdetben népszerű produkció az idő múlásával már kevesebb nézőt vonzott, ezt tetőzte az ORTT elmarasztaló határozata.

A műsornak véget vetett a TV2. Az újszerű Igazság árát a nézők közül is sokan kifogásolták, hiszen a kínos, a játékosok legintimebb titkaira is fényt derítő kérdések nem egyszer alaposan kiborították a versenyzőket - akadt, aki sírva fejezte be szereplését.

ma.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: