2016-05-26 12:44:58• hírek • Szatmár.ro

A Zaccustic zenekarral folytatódik az élőzenés évad

Május közepétől augusztus végéig színvonalas magyarországi élőzenés produkciók koncerthelyszíne lesz a szatmári Musicat Café & Pub, a nyitó hétvégén fellépő Acoustic Loops és Uknow Duo zenekarok két különböző stílusban, de magas színvonalon biztosítottak önfeledt zenei kikapcsolódást a közönségnek.

Ezen a hétvégén, május 27-én pénteken folytatódik az élőzenés évad, vendégünk a Zaccustic zenekar. A Zaccustic egy kísérleti zenekar, műfajilag nem behatárolható. Olykor jazzes, dallamos könnyed zenei csemegékkel kápráztatja el a közönséget. Néha koszos bluesos, alternatívabb hangvételű dalokkal kábítja hallgatóit. Az ösztönös és a tudatos zenei hozzáállás egyedi keveréke. A zenekar 2012-ben alakult egy Dunaharaszti szilveszteri örömzenélés után, azóta töretlenül boldogítja a budapesti klubok és a helyi rendezvények látogatóit.

Kezdés péntek este 22 órától, a koncertre 5 lej a beugró, asztalt érdemes időben foglalni a 0743-933-541-es telefonszámon vagy a facebook oldalon.

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: