2011-06-21 13:00:13• hírek • Szatmár.ro

XX. Véndiáktalálkozó

A Szatmárnémeti Véndiákszövetség július 9.-én szervezi meg hagyományos XX. Véndiáktalálkozó rendezvényét.

Az idén ünnepli az egykori állami Magyar Líceum 40 éves alakulási évfordulóját. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium szeretné kiállítani az egykori diákok Magyar Líceumhoz fűződő emlékeit - kicsengetőket, osztályképeket, stb. - a Véndiáktalálkozó keretein belül. A Véndiákszövetség tagjai kérik a Magyar Líceum végzetteit, juttassák el a Kölcsey Ferenc Főgimnázium titkárságára naponta 8.00-16.00 órák között ezeket a kiállításra szánt emléktárgyakat. A titkárság átvételi elismervényt állít ki, feldolgozza (fénymásolat, elektronikus rögzítés), az átvételi elismervény ellenében, egy héten belül visszaszolgáltatja az emléktárgyakat.

A szervezők kérik továbbá a véndiákokat, jelezzék osztálytalálkozói szándékukat Papp Piroska tanárnőnél (osztályfoglalás végett) az alábbi e-mail címen ppppiroska@yahoo.com vagy 0721-492821 telefonszámon, 15 óra után. Eddig 20 osztály jelezte osztálytalálkozói szándékát.

Asztalfoglalás

Június 20-tól lehet asztalt foglalni a rendezvényre: személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazu utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között; a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával) valamint az alábbi e-mail címek egyikén vdsz@datec.ro; madisz@datec.ro.

A rendezvény szervezőinek legnagyobb sajnálatára nem működik a VDSZ honlapja, a szervezőbizottság ezért létrehozott egy véleménymegosztó oldalt, amelynek címe: szatmari-vendiakok.blogspot.com. Ide várják a szatmáron végzettek véleményeit, javaslatait a közelgő Véndiáktalálkozó kapcsán.

Véndiáktalálkozó 2009

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: