2016-05-13 15:34:18• hírek • Szatmar.ro

A XI. Tour de Túr ismét újdonságokkal érkezik!

Alig egy hét múlva startol a XI. Tour de Túr! Május 21-én, szombaton szervezi meg az Erdélyi Kárpát Egyesület - Szatmárnémeti partnerségben a Pro Racers Sportegyesülettel és a Multisalva Egyesülettel a méltán híres kerékpárversenyt, a XI. Tour de Túr-t.

Ahogy azt az eddigiekben megszoktuk a versenyt időjárástól függetlenül megszervezik.

Újdonságként, a versenyzők idén két, különböző hosszúságú szakasz közül választhatnak. A Maraton hossza kb. 60 km és azoknak a kerékpárosoknak szól, akik kedvelik a kihívásokat, míg a Race-re, amely kb. 30 km, a könnyedebb kerékpározást kedvelőket várják, akik kerekezés közben szeretnének a tájban gyönyörködni. A versenyútvonalak megtekinthetőek és letölthetőek a http://tourdetur.ro/traseu/?lang=hu honlapról. A versenyzők idejét, az elmúlt évhez hasonlóan, egy chip-es időmérő rendszer segítségével fogják mérni a szervezők.

A versenyen való részvételhez szükséges a regisztráció! Ez megtörténhet a verseny helyszínén május 21-én reggel 8:00 és 9:30 között, vagy aki biztos önmagában az előregisztrálhat május 18-án 11 óráig.

Az előregisztráció megtörténhet személyesen:

  • a Loui's Bike kerékpárüzletben (Teleki/Avram Iancu u., 19 sz.) nyitvatartási ideje alatt

  • a Red Hat kávézóban (Sugárút/B-dul Ion C. Brătianu, 3 sz.) nyitvatartási ideje alatt és

  • a Back Door pub-ban (Horea u., 10 sz.) nyitvatartási ideje alatt, vagy

  • online a http://tourdetur.ro/inscriere/?lang=hu honlapon.

Azok a természetkedvelők, akik egyik versenyen szakaszon se vennének részt, de mégis kerékpároznának egyet a természetben, részt vehetnek a hagyományos kerékpáros kiránduláson. A kirándulás alkalmával a résztvevők megismerhetik a Túr Menti Védett Területek természeti és táj-értékeit.

A verseny minél hatékonyabb lebonyolítása érdekében a szervezők önkéntesek jelentkezését várják. Mindazok, akik egy szép napot töltenének a Túr Menti Védett Területeken, önkéntesként megtehetik pontbíróként a verseny valamelyik ellenőrző pontján vagy a versenyközpontban, a Muzsdaji-tó partján. Jelentkezni lehet a http://tourdetur.ro/voluntari/?lang=hu honlapon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: