2019-07-28 08:05:30• hírek • Hirado.hu

A WhatsApp függetlenedik az okostelefontól

Képünk illusztráció (pexels.com)
Képünk illusztráció (pexels.com)

A WhatsApp tulajdonosa, a Facebook, azon dolgozik, hogy integrálja alkalmazásait.

A WhatsApp ugyanis olyan rendszeren dolgozik, amely végre feloldja a felhasználók és az okostelefonok közötti köteléket – jelentette be a WABetaInfo.

 

 

Most a WhatsApp számítógépes használatához csatlakoztatni kell egy okostelefonot. Ha az ki van kapcsolva (például az akkumulátor lemerült), a felhasználó nem tud bejelentkezni és üzenetet küldeni a számítógépről.

 

A WABetaInfo szerint a WhatsApp egy olyan rendszeren dolgozik, amelyben több fiók található, és lehetővé teszi a Messenger használatát a számítógépen, függetlenül a telefontól. A szolgáltatás az Universal Windows Program (UWP) alkalmazáson keresztül lesz elérhető. Arról is szó esik, hogy az iPad-hez tartozó WhatsApp-alkalmazás egyből ez után fog megjelenni.

 

A WhatsApp tulajdonosa, a Facebook, azon dolgozik, hogy integrálja alkalmazásait, beleértve a Messengeret, a WhatsAppot és az Instagramot egy olyan rendszerbe, amely képes üzenetküldésre a platformok között. Valószínűleg ennek a folyamatnak fontos részét képzi majd a több fiókos rendszer.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: