2015-07-14 13:25:27• hírek • (x)

A Vizek Birodalma - ahogy azt a madarak látják

Az Aquastar aquapark második születésnapján egy drónnal készítettek felvételeket a pihenőövezetről.

Nemrég ünnepelte két éves fennállását a régió kedvenc aquaparkja, az Aquastar. Megnyitása óta folyamatosan fejlődött a pihenőövezet, újabb és újabb szórakozási lehetőségek lettek elérhetők a szatmáriak számára, a felhőtlen ejtőzés, lubickolás mellett ma már ki lehet próbálni itt az airsoftot és megkóstolhatod a város legnagyobb saormáját is.

Ha éppen kedved tartja, részt vehetsz a halterápiás kezelésen, amelyen apró halacskák csipkedik le bőrödről az elhalt hámsejteket, a talp csipkedésével pedig energiával töltik fel a testet. Ráadásul a Garra Rufa halak segítségével enyhíthető a pikkelysömör és az ekcéma is. Ez a fajta kezelés egyedülálló Szatmár megyében és a környékén is!

Egy ideje izmosodhatsz, vagy éppen fogyhatsz is az Aquastarban: a Robi Fitness által nyitott edzőteremben mindkettőre lehetőséged van, gyúró-bérletedet pedig szauna- vagy éppen medencehasználattal is kombinálhatod!

A nyitás óta számtalan nemzet képviselője tért be az Aquastarba: amellett, hogy hétköznaponként is sok vendég érkezik a környező megyékből és egyre távolabbról is, több magyarországi megyéből is jönnek vakációzók. Az aquaparknak voltak Kanadából, az Amerikai Egyesült Államokból, de még Japánból érkezett vendégei is.

Az Aquastarban számtalan gyermek tanult meg úszni a két év alatt, hiszen babaúszás és gyerekeknek szánt úszótanfolyam is van - sőt, akár felnőtteket is megtanítanak úszni az ott tevékenykedő edzők.

A második születésnapi buliról mi is beszámoltunk már, ám nemrég felkerült a Youtube-ra egy videó, ami a születésnapon készült, ám egy egészen különleges szemszögből ismerhetjük meg a pihenőövezetet: madártávlatból! Érdemes belenézni a filmecskébe!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: