2013-03-22 12:45:38• hírek • MTI

A Víz világnapját ünneplik Mátészalkán

A Multisalva Egyesület Mátészalkán szervezi meg rendezvényét a Víz világnapja alkalmából.

A Víz Világnapja alkalmából számos rendezvényt tartanak a pénteki nap folyamán, különböző nyílt napokkal és egyéb akciókkal próbálják meg felhívni a lakosság figyelmét civil szervezetek és önkéntesek az ésszerű vízgazdálkodás fontosságára.

A rendezvénysorozatba bekapcsolódik a szatmárnémeti székhelyű Multisalva Egyesület is, amely a Felső-Tisza Vidéki Búvár és Mentő Közhasznú Egyesülettel közösen szervez eseményt a Mátészalkai Városi Uszodában. A program romániai idő szerint 14 és 19 óra között lesz megszervezve, a résztvevők pedig találkozhatnak majd a Barátok közt című sorozatból ismert Kiss Ramónával illetve Tót Richárd profi pókerjátékossal is, ugyanis ők lesznek a rendezvény házigazdái.

A rendezvény az uszodában, illetve az uszoda előtti téren fog zajlani. Kint mentőhajókkal, tűzoltóautókkal és egyéb életmentő felszerelésekkel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, alpintechnikai, mentőkutyás és siklóernyős bemutatót is figyelemmel követhetnek. Az uszodában mentőbúvárok bemutatójára kerül sor, lesz vízi-mozi, gyerekek úszóversenye és vízi mentési gyakorlatokat is figyelemmel követhetnek az érdeklődők.

Az alábbi plakáton szereplő kezdési időpontok helyi idő szerint értendők.

A rendezvény plakátja

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: