2009-06-04 14:58:28• hírek • Szatmar.ro

A Victoria is élne a lehetőséggel

A nagykárolyi csapat sem retten vissza a nem várt lehetőségtől.

Szerdán véget értek a negyedik osztályú labdarúgó bajnokság küzdelmei, a B csoport győztese, a Nagykárolyi FCM Victoria , akárcsak a vasárnapi, döntőbeli ellenfele, a Mikolai Turul, győzelemmel búcsúzott a pontvadászattól. Az együttes Sarca duplájának valamint Peczer és Pascal góljainak köszönhetően magabiztos, 4-0-ás győzelmet aratott a Tasnádi Unirea ellen.

Ennek köszönhetően Victoria játékosai is nyugodtan és magabiztosan készülhetnek a vasárnapi fináléra, amit 18 órától az Olimpia-stadionban rendeznek meg. A héten minden nap edzést tartanak, sőt, 5-6 labdarúgó pályára lép majd a pénteki ifi-elődöntőben is.

A Pintér Sándor - Tabi Zsolt edzőpáros a döntőre készülve elmondta, hogy az esélyek egyformák és csapatuk a saját játékát szeretné játszani. „Minél több meccsre van szükség és labdás gyakorlásra, hogy a futballisták érezzék a játékot. Nyílt játékot, színvonalas futballt várok, és győzzön a jobbik. Nem ismerem a mikolai csapatot, de nekünk elsősorban magunkkal kell foglalkoznunk, a saját játékunkat kell hoznunk. Szerintem az egyéni teljesítmények fognak dönteni, ha egy az egyben meg tudjuk verni a mikolaiakat, akkor nem lehet baj. Az erőnléttel nincs gondunk, de a pszichikai tényezők meghatározóak lesznek. Mindenesetre így mecs előtt mindkét csapat 50-50 százalék eséllyel indul".

A gárda kerete sikeres ötvözete a fiatal és a tapasztalt játékosoknak, hiszen Dascal, Hágen, Balogh, Mos, Pop már szerepelt a harmadik vonalban.

Pintér azt is elmondta, hogy a csapat sikere számukra is meglepetés, a szezon elején ugyanis nem a feljutás, hanem a csapatépítés volt a kitűzött cél. De ha már ez az építkezés ilyen jól sikerült, akkor természetesen élni szeretnének az lehetőséggel: „A csapatépítés volt a cél, de mivel az eredmények jöttek, most már nem állunk félre. Az idény során a játékunk elég hullámzó volt, néha görcsös, de mivel a többi csapat sem volt annyira erős, eddig jutottunk. A mezőnyben sokszor voltunk fölényben, a helyzetekig is eljutottunk, de a befejezéssel még adósak maradtunk. Hiányzik egy igazán gólerős ember.", vázolta fel csapata erősségét és hiányosságát a mester.


Kipróbálná magát a III. osztályban a Nagykárolyi Viktória


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: