2018-03-19 10:42:04• hírek • Bede Emőke

A Varadium Fotóiskola végzőseinek alkotásaiból nyílik fotókiállítás

Nem először tartott városunkban tanfolyamot Ovi D. Pop, a hazai és nemzetközi szinten is elismert nagyváradi fotós. Bátran ki lehet jelenteni, hogy a kurzus egyre népszerűbb, ugyanis legutóbbi alkalommal már huszonkét tanonc igyekezett ellesni a fotózás csínját-bínját.

A kéthetes tanfolyam során a résztvevők elméleti képzésben is részesültek, de az igazán nagy hangsúlyt az oktató a gyakorlati képzésre fordította. A csoport nem egyszer bejárta Szatmárnémeti utcáit, de arra is volt példa, hogy városon kívüli helyszínekre látogattak el. Megfordultak a nagykárolyi kastélyban, az aranyosmeggyesi várnál, valamint a Máramaros festői tájait is lencsevégre kapták. Ezek során betekintést nyerhettek a természet-, a tárgy- és a portréfotózás rejtelmeibe is.
 

A huszonkét fotóstanonc március 22-én egy kiállítás keretében mutatja be alkotásait a Szatmár Megyei Múzeumban. A 17 órától kezdődő megnyitón a nagyközönség elé tárja munkáját Pink Brigitta, Habarics Zsolt Attila, Pálffy Anna-Maria, Bozîntan Marius George, Zimbru Patricia Paula, Szabó Tamás Loránd, Mikó Bernadett, Mészáros-Pleşca Cristina-Simona, Juhász Katalin, Nagy Ábel Richard, Csuka Timea-Erzsébet, Roatiş Marius Dinu, Vami Csaba, Szilagyi Mario, Brata Cosmin, Pink Béla, Rachieru Vlad, Hrihorişan Ioan, Paşca Loredana, Mark Bordas, Jakab Orsolya és Ştefy Bâcea. A tanfolyam végzősei ekkor kapják kézhez a munkaügyi és a tanügyminisztérium által elismert diplomájukat is.
 

A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: