2013-10-04 02:06:15• hírek • Blikk.hu

A VV-hős menyasszonya: Véresre vert Cristofel!

Újabb nőt hagyott helyben VV Cristofel! A ValóVilágban feltűnt kubai csődör ugyanis korábbi kedvese, Veronika után ezúttal menyasszonyát, Vivient verte meg.

Pedig igazán komolyan gondolták korábban a kapcsolatot. Februárban ismerkedtek meg egymással, Cristofel sokáig udvarolt választottjának. Hamar szárba szökkent a románc, kis idő elteltével már együtt is éltek, sőt a szülőknek is kölcsönösen bemutatták egymást. Júniusban már az eljegyzés is megtörtént, majd a nyár folyamán többször is együtt utaztak el nyaralni, még Kubában is jártak.

A Blikknek azonban tudomására jutott, hogy péntekről szombatra virradó éjszaka a egy szórakozóhelyen csetepaté kezdődött a pár között, aminek az lett a vége, hogy a férfi többször csúnyán megütötte a barátnőjét. Amikor szembesítettük Vivient azzal, hogy megtudtuk, mi történt, nem tudta magában tartani a gondolatait, és megtörten számolt be részletesen arról, milyen események vezettek az ütlegeléshez.

– Péntek este elmentünk egy szórakozóhelyre, ott Cristofel eléggé ittas állapotba került. Már a buliban kétszer verekedésbe keveredett, féltékeny volt mindenkire. A taxiban már elkezdett ütni, először kis pofonokat adott, fejbe vágott, a hajamat húzta. A taxist nem nagyon hatotta meg a dolog. Hazaértünk, én nekiálltam enni, kiverte a kezemből az ételt, azt mondta, hogy gyűlöl engem, amiért tőlem függ, mivel én tartottam el őt és a családját is – magyarázta lapunk munkatársának a pórul járt lány.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: