2009-02-17 15:42:48• hírek • Szatmár.ro

A VSK vissza akar vágni a Govorának

Három sorozatban győztesen megvívott mérkőzés után szerdán a negyedik sikert is szeretné begyűjteni a Szatmárnémeti VSK élvonalbeli női kosárlabda együttese, amely a Govorai CET vendégeként Nagyszebenben  lép pályára.

A találkozót azért bonyolítják le semleges környezetben, mivel Rîmnicu Vâlceán - ahol a Govora játszik - a női kézilabda BL-ben szereplő Oltchim szombaton ismét itthon szerepel (a Győr ellen), és a speciális pályaborítást már nem szedik fel addig.

„Ha Vâlceán lenne a mérkőzés, akkor egyértelműen a hazai csapat lenne az esélyes, ám így nagyon kiegyenlített lesz a meccs, és ha hozzuk a formánkat, akkor van mit keresnünk" - nyilatkozta Éles Péter menedzser. Nagyszebenben már játszott a VSK kupameccset, és Dan Fleşeriu edző is ottani születésű. A szatmári csapatnak van miért visszavágnia, ugyanis az őszi idényben a Govora 61:60-ra nyert Szatmáron.

A Vâlcea megyei együttes rossz rajtot vett a tavaszi idényben, ugyanis mindhárom mérkőzésén vereséget szenvedett: Craiován 72:66-ra kapott ki, hazai pályán 84:74 arányban maradt alul Araddal szemben, Sepsiszentgyörgyön pedig katasztrofális, 103:49-es vereséget szenvedett. Ez lélektanilag is a szatmári csapat malmára hajthatja a vizet.

A osztály, 17. forduló: Bukaresti Rapid-Alexandriai Teleorman, Bukaresti Olimpia-Craiovai CSM, Târgoviştei BC MCM-Aradi BC ICIM, Iaşi-i CS Naţional-Sepsiszentgyörgyi LMK Sepsi BC, Govorai CET-Szatmárnémeti VSK, Nagyváradi CSM-Sportul Studenţesc, Kolozsvári U Trustul CRE-Gyulafehérvári CSU LPS.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: