2015-09-23 18:02:24• hírek • Szatmár.ro

Nem kap támogatást a VSK, amíg nem lesz új vezetősége

A Polgármesteri Hivatal ismét támogatni akarta a VSK-t, de a tervezet már a bizottságokban elbukott.

Valószínűleg nagy izgalommal várta már a Szatmárnémeti Városi Sportklub vezetősége a csütörtöki tanácsülést, ugyanis a polgármester úgy tervezte, hogy a költésgvetés-kiegészítésen belül támogatni fogják a sportklubot is. Erre már történt egy kísérlet egy hónappal ezelőtt is, akkor az ellenzéki tanácsosok elutasították ennek elfogadását. Magyar Lóránd és Fógel László RMDSZ-es városi tanácsosok ezzel egyidőben lemondtak VSK-s igazgatótanácsi tisztségükről a felháborító közpénz-herdálás miatt.

"Azt tapasztaljuk, hogy a közpénzek herdálása folyik, talpmasszázsra a VSK fél év alatt 5 ezer eurót költött, hogy csak egy példát mondjak. Ez már nevetséges. Nevetséges, hogy a VSK-nál bármiféle célkitűzés nélkül működnek a szakosztályok, a profi kosárlabdaklub mellett több a kisegítő-személyzet, mint a játékos" - foglalta össze Magyar Lóránd egy hónappal ezelőtt a klubnál uralkodó állapotokat.

A támogatás kiutalása azonban nagy valószínűséggel most is elmarad. A tanácsülést megelőző bizottsági üléseken a Szatmár.ro információi szerint mind az RMDSZ-es, mind pedig a liberális tanácsosok a támogatás ellen voltak. Mindkét frakció tagjai arra hivatkoztak, hogy addig nem hajlandók a VSK támogatására, amíg egy ütőképes menedzsment nem kerül annak az élére a jelenlegi helyett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: