2012-03-21 15:39:22• hírek • Kocsis Zoltán

A VSK felbontotta Palkó szerződését

A román élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Szatmárnémeti VSK csapata immár nyolc forduló óta képtelen nyerni és a kiesés szélére sodródott. A klub vezetősége is reagált a helyzetre és amint az várható volt, szerda délelőtt felbontotta Palkó János vezetőedző szerződését.

A VSK sajtóközleményben közölte, hogy délelőtt 10.00 órakor, közös megegyezéssel felbontotta Palkó János szerződését. „A VSK vezetősége köszönetet mond Palkó Jánosnak a szatmári kézilabda fejlődése érdekében az elmúlt négy évben kifejtett tevékenységéért", áll a közleményben.

A csapat vezetősét ideiglenesen Palkó eddigi segítője, Nicolae Istrate veszi át. Hogy az ő megbízatása meddig tart, az nem tudta megmondani Kereskényi Gábor, a VSK vezetőtanácsának elnöke. „Nagyon nehéz most, így a szezon végén, egy nevesebb edzőt találni. Ami viszont biztos, hogy utolsó erőnkig küzdeni fogunk a bennmaradásért", mondta az alpolgármester.

Húsz forduló után a VSK jelenleg a 11., osztályozót érő helyen áll a pontvadászatban - egy ponttal megelőzve a Bukaresti CSM-ét és a Ploiesti-et. A szatmáriak sorsolása viszont borzasztóan nehéz, az utolsó hat fordulóban vendégül látják az ötödik helyezett Krassó-Szörényt, a negyedik helyezett Székelyudvarhelyet, a nyolcadik Calarasi-t és a második Bákót, míg pályára lépnek a harmadik Suceava és a kilencedik Temesvár otthonában.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: