2013-11-22 17:53:39• hírek • Szatmár.ro

A VSK a győzelemre esélyes a szombat délutáni meccsen

Szombaton 18 órai kezdettel a Both Katalin Sportteremben játszik a VSK női kosárlabdacsapata.

Hazai pályán játszanak szombaton Éles Péter lányai: a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata most a Kolozsvári U együttesét fogadja. A két csapat nemrégiben még egy edzőmérkőzésen csapott össze, akkor a kolozsváriak nyertek 73:61-re.

- Azóta sokat változott a világ, egészen más csapatunk van. A Kolozsvár egy kellemetlen ellenfél, szervezett kosárlabdát játszik, de ha mi hozzuk a saját formánkat, akkor nem lehet gond a győzelem - nyilatkozta a pénteken megtartott sajtótájékoztatón a vezetőedző.

A bajnokságban ez a meccs mindössze a harmadik hazai pályán játszott találkozója a VSK-nak - az eddigi nyolc lejátszott összecsapásból hatot idegenben játszottak. Sajnos a sok hosszú út, idegenben játszott meccs eléggé kifárasztotta a lányokat, de ahogy a sajtótájékoztatón résztvevő Orosz Andrea, a csapat kapitánya is fogalmazott: alapjában véve gond nélkül győzniük kellene szombaton.

Hazai győzelemre enged következtetni a tabella állása is: az U-nak ugyanis eddig két győzelem és hat vereség a mérlege.

Nemzeti Liga, 9. forduló, szombat:

Szatmárnémeti VSK -  Kolozsvári U, Targovistei CSM - Galaci Phoenix, Rapid - Sepsiszentgyörgyi Sepsi SIC,  Alexandriai CSBT - Temesvári CCM Danzio, Aradi BC ICIM - Marosvásárhelyi Nova Vita, Craiovai SCM - Gyulafehérvári CSU.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: