2011-09-14 16:50:42• hírek • Szatmar.ro

A Transilvanián is dübörögnek majd a motorok

Néhány óra erejéig zárva lesz a közforgalom elől szombaton (8 és 15 óra között) a Transilvania sugárút Szatmárnémetiben: a töltés mellett rendezik ugyanis a kelet-európai tájékozódási és ügyességi ralibajnokság egyik futamát. A CEC ORI Kupa elnevezésű sorozat IX és X. futamának ad otthont szombaton városunk, a másik futamra 14 óra után az ACR gyakorlópályáján kerül majd sor.

Az Európa-bajnoki futamra magyar, cseh, szlovák és lengyel versenyzőket is várnak, míg Romániát a szatmáriak mellett temesvári és brailai pilóták is képviselik. Azon pilóták számára, akik nem vesznek részt a kontinentális sorozatban, külön betétfutamokat is rendeznek. „Szeretnénk, ha a szatmáriak itt vezetnék le fölösleges energiáikat szervezett körülmények közepette és nem a közutakon", mondta Seletye Dávid, az ACR szatmári fiókjának igazgatója.

Nevezni pénteken, 14 és 17 óra között lehet a Perla hotelben, a nevezési díj bizonyos feltételektől függően 100, 150, 280 vagy 310 lej között változik. Bővebb információkhoz a 0744.792.297-as telefonszámon lehet hozzájutni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: