2009-10-20 16:30:14• hírek • Szatmar.ro

A Toyota megtette ajánlatát

A japánok Raikkönent akarják, Button maradna a BrawnGP-nél.

Hetekkel azt követően, hogy biztossá vált, hogy Fernando Alonso lesz Felipe Massa csapattársa a Ferrarinál, még mindig kérdéses Kimi Raikkönen jövője. Újdonság az ügyben azonban, hogy  a finn versenyzőnek már van egy konkrét ajánlata is, méghozzá a Toyotától.

„Megetettük a tőlünk telhető legjobb ajánlatot. Úgy vélem, remekül együtt tudnánk dolgozni", mondta John Howett, a Toyota Forma1-es igazgatója. Kérdés azonban a japán csapat jelenlegi versenyzőinek a jövője, mivel a vezetők korábban azt mondták, nem tartanak  igényt sem Jarno Trulli, sem Timo Glock szolgálataira. Legutóbb pont Howett volt az, aki viszont azt mondta, hogy mindkettejükkel egyeztetnek a jövővel kapcsolatban.

Nincs még szerződése az újdonsült világbajnok Jenson Buttonnak, aki a távozásáról szóló hírek ellenére kijelentette, hogy maradna a BrawnGP-nél. „Nem megyek más istállóhoz csak azért, mert egy halom pénzt kínálnak. A BrawnGP-nél akarok maradni. Eddig nem tárgyaltunk a szerződés hosszabbításáról, a világbajnokságra koncentráltunk.", mondta a brit.  Nem meglepő módon pedig a BrawnGP csapata sem zárkózik el a dologtól.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: