2014-10-21 18:51:31• hírek • Szatmar.ro

A Temesvár ellen egyenlítené ki mérlegét a VSK

Harmadik szezonbeli győzelmére készül a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapata, amely szerda délután 18.00 órai kezdettel az Ady Endre úti Both Katalin Sportteremben a Temesvárt fogadja.

Adriana Pricop tanítványai eddig 2/3-as mérleggel rendelkeznek: odahaza 80-57-re legyőzték a Kolozsvári U-t és 101-89-re a Craiovát, ám idegenben 94-46-os vereséget szenvedtek Targovistén, 87-72-es zakót Brassóban és 80-49-est Galacon. A Temesvár elleni sikerrel ideiglenesen kiegyenlítenék a mérlegüket.

A bánságiak eddig mindössze egyetlen győzelmet arattak, 71-60-ra verték a Nagyváradot. Az összes többi meccsüket elveszítették ugyan, a összképet azonban árnyalja valamelyest, hogy többségében a bajnokság nagyágyúitól kaptak ki: az Alexandriától, a Gyulafehérvártól, a Sepsiszentgyörgytől és az Aradtól.

A VSK eddigi legeredményesebb játékosa Orosz Andrea, aki a maga 80 pontjával a 15. helyen áll a bajnokság kosárkirálynői között - ám mindössze a második romániai játékos a Rapidot erősítő Roxana Bejan mögött, aki 86 kosarával a 10 helyen áll. A ranglista élén amúgy a Targoviste amerikai légiósa, Chrissy Givens található 117 ponttal - ami 23,4 meccsenkénti pontátlagot jelent.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: