2020-07-17 09:04:22• hírek • Fizetett tartalom

A Tchibo webáruház heti ajánlatából válogattunk

A hétköznapok során mindenki találkozik kisebb-nagyobb kihívásokkal. Praktikus ötleteinkkel mi kihozzuk belőlük a legjobbat - legyen szó hétköznapi teendőkről, háztartásról vagy sportolásról!

A Tchibo webáruházban hetente eltérő termékkínálat található, az e heti ajánlatokból válogattunk most.
 


Szintén összehajtható és kis helyen tárolható a kar meghosszabbításaként használható univerzális fogó, melynek forgatható fején csúszásbiztos gumibevonat található, de az apróbb fém tárgyak felszedéséhez mágnes is van benne. A sötétkék és alumínium színű elemekből álló kiegészítő különösen akkor jöhet jól, ha nehézkessé válik a mozgás, és ezzel együtt a leejtett dolgok felemelése is – ha viszont bevetjük a fogót, akkor többé ezek a helyzetek sem okozhatnak majd gondot!



A hajolgatáshoz hasonlóan a cipekedés sem kellemes tevékenység, főleg, ha egy nagyobb bevásárlás után tartunk hazafelé. Ebben lehet a segítségünkre az 50 literes, lépcsőjáró funkcióval is ellátott bevásárlókocsi, amiben kényelmesen elférnek a vásárolt termékek, ráadásul sokáig frissek is maradnak, hála a belső hőszigetelésnek. A táska főrekesze rejtett húzózsinórral és ráhajtással zárható, emellett egy hátsó cipzáras rekesz (kulcs, pénztárca vagy mobiltelefon számára), és egy első, cipzáras hűtőrekesz is van rajta – ez utóbbiban akár pizzásdobozok is elférnek! 



Apró, de annál hasznosabb eszköz az üveg- és palacknyitó, amivel különböző méretű üvegek és palackok nyithatók ki gyorsan és egyszerűen, még akkor is, ha a csúszós felület miatt a kezünk csődöt mond. Maximum 6,5 cm átmérőjű fedelekkel próbálkozhatunk a segítségével, vagyis akár kisebb befőttesüvegekhez és lekvárokhoz is bevethető, ráadásul ergonomikusan formázott markolatának köszönhetően kényelmes és egyszerű a használata.


Ha alaposan, mégis kíméletesen szeretnénk megtisztítani olyan dolgokat, mint például ékszerek, érmék, fogszabályzók vagy épp műfogsor, akkor érdemes beszerezni az ultrahangos tisztítóeszközt, ami éppen ezt kínálja! A gép 5 intervallummal és a tisztításból hátralévő időt megmutató LED-kijelzővel rendelkezik, űrtartalma pedig nagyjából 500 ml, a szűrőbetéteknek köszönhetően pedig apróbb tárgyak is nyugodtan elhelyezhetők benne.



A hasznos kiegészítők mellett a heti ajánlat a szórakozás terén is hoz néhány jó ötletet, mint például a bingó játékkészlet, ami számos tartozékával az egész család számára kellemes időtöltést garantál! Golyóhúzáshoz kiváló minőségű bingódobot találunk benne, emellett 75 bingógolyó, 18 újrafelhasználható bingókártya, 5x30 különböző színű bingózseton, ellenőrző tábla, valamint mindezeket elnyelő tárolótasak is tartozik a készlethez, hogy ne kelljen aggódnunk az apróbb darabok elkeveredése miatt. 


A teljes kínálatban ezúttal is rengeteg további holmit találunk, így érdemes alaposan átnézni azt, akár ruhák, akár bútorok, lakberendezés terén szeretnénk további ötletekből inspirálódni!


A magyar Tchibo webáruház kizárólag magyarországi postacímekre szállít.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: