2014-10-31 15:21:45• hírek • Kocsis Zoltán

A Tatrang ellen tér vissza a kispadra Csík

A román labdarúgó bajnokság második osztályának második csoportjában szombaton 11.00 órai kezdettel az Olimpia csapata barcasági Tatrang együttesét látja vendégül. Ezen a meccsen debütál ismét a szatmáriak kispadján Csík Tibor, akit a héten helyeztek vissza edzői tisztségébe.

A tavalyi szezon végén az Olimpia újoncként a pontvadászat 7. helyén végzett, ennek ellenére a klub vezetői úgy döntöttek, felállítják Csík Tibort a kispadról, aki helyére Cosmin Bodeát nevezték ki. A sárga-kék szurkolók nagy része első perctől nem szívlelte, hogy a rendkívül népszerű egykori Steaua-védőt elmozdították helyéről - ráadásul közben az eredmények sem azt igazolták, hogy a vezetők jó döntést hoztak.

Kilenc mérkőzésből ugyanis az Olimpia mindössze kettőt tudott megnyerni, ezen kívül egy döntetlent értek el - emellett a hat rúgott góllal se nagyon büszkélkedhettek. Ezt követően döntött a héten a vezetőség, amely felbontotta Bodea szerződését és ismét Csík Tibort nevezte ki a csapat élére.

A Steaua védelmének korábbi oszlopa szombaton a Tatrang ellen mutatkozhat be ismét a kispadon. Könnyű dolga nem lesz, mivel a Brassó megyei csapat pontosan kétszer annyi pontot gyűjtött eddig, mint az Olimpia és a negyedik helyen áll. Biztató lehet azonban, ha a barcasági otthonukon kívül az idei szezonban mindössze egy meccset nyertek és még egy döntetlent értek el. Ezzel szemben az Olimpia mindkét sikerét hazai környezetben szerezte, ezen kívül még egy gól nélküli döntetlen fűződik a nevéhez saját szurkolói előtt.

Csík visszahívta a felnőtt keretbe az onnan néhány hete fegyelmezetlenségért száműzött Bogdan Apostut és Vlad Bujort, ezzel megerősödhet a támadósor. Sérülés miatt hiányozni fog viszont Marius Balau.

A mérkőzés előtt Csík kéréssel fordult a szurkolókhoz: „Remélem minél többen kijönnek majd a meccsre, mert szükségünk van támogatásukra, buzdításukra".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: