2013-06-03 13:24:04• hírek • Szatmár.ro

A Szatmár.ro is ott volt a városnapokon

Hírportálunk munkatársai a Balesetmentes közlekedés éve alkalmából jó tanácsokkal látták el a városnapozókat.

A 2013-as év a Balesetmentes közlekedés éve a Szatmár.ro-nál, ez alkalomból pedig számos jótanáccsal látjuk el olvasóinkat, hogy minél nagyobb biztonságban közlekedhessenek, de terveink szerint több rendezvényt is fogunk szervezni, melyeken a balesetmentes közlekedés fontosságára hívjuk fel a figyelmet.

A városnapi forgatagban a Szatmár.ro munkatársai is jelen voltak: a tudósítók mellett többen is megpróbáltuk eljuttatni a balesetmentes közlekedés alapjait. Tíz olyan tanácsot tartalmaztak a kiosztott szórólapok, melyeket jó megfogadni ahhoz, hogy az autóvezetők és utasaik baleset nélkül ússzák meg a hosszabb-rövidebb, gépjárművel vagy kerékpárral, motorkerékpárralmegtett utat.

A szatmáriak pozitívan fogadták a Szatmár.ro üzenetét, a román és magyar nyelvű szórólapokat olvasgatva pedig sokan gondolkodtak el az olvasottakon.

Az idei tematikus évünk aranyfokozatú támogatója a Global Assistance biztosítási bróker cég valamint az Autowebshop.ro interenetes webáruház. Ezüstfokozatú támogatóink a First Drive Autósiskola és a szatmárnémeti Automeister.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: