2014-08-05 16:47:25• hírek • Szatmár.ro

A Szatmáron gyártott kiállítás kapcsán egyeztettek

A termékkiállítás célja a Szatmár megyei gazdasági szereplők promoválása.

Ugyan a találkozóra a hétvége folyamán került sor, a Szatmár Megyei Tanács sajtóosztálya csak kedden adott hírt Adrian Stefnek, a Szatmár Megyei Tanács elnökének és Dan Brumboiunak, a Német-Román Gazdasági Egyesület (Deutsch-Rumänische Wirtschaftsverein Satu Mare) elnökének találkozójáról. Ezen az egyesület partnernek kérte fel a Megyei Tanácsot a "Szatmáron gyártott" nevet viselő termékkiállításának a megszervezésében.

Az egyesület már több éve nagy sikerrel szervezi meg a rendezvényt, amelyre eddig tavasszal, idén viszont ősszel várják a kiállítókat és érdeklődőket. A találkozón jelen volt még a DRW több tagja: Markus Tibor, a szatmári DRW alelnöke, Hölczli József, Fogas Paula, Cornel Muresan és Tulan Sorina is.

A találkozó kapcsán több, a Szatmár Megyei Tanács szervezésében vagy társszervezésében megvalósuló rendezvény dátumát is véglegesítették. Ennek értelmében szeptember 13-14-én fogják megtartani a pálinkafesztivált és az aratási ünnepséget, szeptember 26-28-án a Szatmáron Gyártott kiállítást, október 3 és 5 között pedig a Szatmári Sörfesztivált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: