2019-10-25 08:54:16• hírek • közlemény

A Szatmárnémeti-Bukarest repülőjárat ügyére kérdezett rá Magyar Lóránd

A Szatmár megyei parlamenti képviselő írásbeli kérdéssel fordult a szállításügyi minisztériumhoz, miután a sajtóban olyan hírek jelentek meg, miszerint szó van a járatok számának csökkentéséről, vagy éppen az útvonal törléséről is. 

„A Szatmárnémeti-Bukarest repülőjárat a Tarom légiközlekedési vállalat hatodik legnépszerűbb járata: 2019 első hat hónapjában több mint 400 alkalommal szálltak fel a repülőgépek ezen az útvonalon több mint 14700 utast eljuttatva az úticélhoz. Bármiféle próbálkozás a vállalat vagy a minisztérium részéről a járatok számának csökkentésére, vagy az útvonal megszüntetésére egy átgondolatlan stratégiára, gyenge menedzsmentre utaló rossz döntés lenne” – mondja Magyar Lóránd parlamenti képviselő. 


A szatmáriak számára leggyorsabb utazási lehetőséget a főváros felé sokan használják, ám a légiközlekedési vállalat az elmúlt időszakban már okozott kellemetlenséget a szatmáriaknak azzal, hogy a járatok egy részét Nagybányára helyezte át.


„Az állami légiközlekedési vállalatnak mi a terve a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtérre érkező, vagy onnan a főváros felé haladó járatok számának megtartásával vagy bővítésével kapcsolatban?” – erre a kérdésre vár választ a parlamenti képviselő a szállításügyi minisztériumtól, írásban. 

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: