2011-05-20 22:50:07• hírek • Szatmár.ro

A Szatmári Magyar Hírlap szombati számából

Aktuális témák, hírek a Szatmári Magyar Hírlapban.

Összefogással a tornateremért

Zsúfolásig telt pénteken este a Református Gimnázium díszterme, az aukcióval egybekötött jótékonysági esten a régi tornaterem felújítását támogató szatmáriakkal.

Nyílt napok a károlyi líceumokban

Nyílt kapukkal várta három nagykárolyi középiskola tegnap a kisrégió nyolcadikosait. A Nagykároly Elméleti Líceum, a Iuliu Maniu Ipari Iskolaközpont, valamint az I. C. Bratianu Szállítási és Telekommunikációs Műszaki Kollégium színes programokat szervezett.

Szatmárhegyen Páskándira emlékeztek

Tegnap este hét órakor vette kezdetét Szatmárhegyen a Páskándi-megemlékezés, amelyet az EMKE, a Páskándi Géza Baráti Társaság, Szatmárhegy Polgármesteri Hivatala valamint Szatmárhegy RMDSZ-szervezete rendezett.

Ballagás a közigazgatásin és a tanítóképzőn

Elbúcsúztak a felsőoktatási intézményüktől a Babeº-Bolyai Tudományegyetem szatmári kirendeltségû szakainak hallgatói. A közigazgatási és a tanítóképző szakok végzőseinek ballagását egy, illetve három órától rendezték meg.

Német küldöttség Szatmárnémetiben

Tegnap reggel egy németországi küldöttség látogatta meg Szatmárnémetit. A német Darmstadt-Dieburg körzet tanácselnöke, Klaus Peter Schellhaas által vezetett öttagú delegáció 10 órakor a Szatmár Megyei Prefektúra prefektusi irodájában találkozott a helyi vezetőséggel,

Törvényessé válik az öko-rendőrség

Ilyés Gyula polgármester módosításokat eszközölt az ökológiai rendőrség működését szabályzó határozatnál, annak érdekében, hogy az a törvényes keretek között tevékenykedjen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: